Alexander Tour ИнформацияКАТЕГОРИИ ОФЕРТИ
Хотели
Екстри
Дестинации
Начало » Хотели в Трявна » Калина Палас

Хотели в Трявна: Калина Палас

Калина Палас


Вътрешен басейн Интернет услуги Паркинг

Kalina Palace Hotel, Tryavna - Хотел Калина Палас, Трявна

Местоположение: Хотел Калина Палас се намира на 400 метра от центъра на град Трявна - географския център на България, в сърцето на Стара планина.

Хотел: Модерно оборудван и стилен хотел, подходящ както за провеждане на фирмени събития, така и за почивка. На разположение на гостите са ресторант с 250 места, лоби бар, закрит басейн, открит и закрит паркинг, както и 4 мултифункционални конферентни зали.

За конферентните зали:  дневна светлина, с възможност за затъмняване тип "blackout"; пряка и безпрепятствена визуална връзка от всички части на залата; безплатна високоскоростна безжична интернет връзка; климатична система с индивидуален контрол; самостоятелно вградено озвучаване; безжични и стационарни микрофони; флипчарт; екрани; мултимедия; лаптоп; лазерна показалка; президиум и катедра за лектори; телевизионни монитори; възможност за ползване на принтер и копирни услуги; техническо лице на разположение.

Настаняване: Разполага с 124 комфортни двойн стаи - стандарт, 10 стаи супериор, 8 студиа, 5 апартамента. Всяко помещение е оборудвано с централна климатична инсталация с индивидуално регулиране, LCD телевизор с кабелна телевизия, телефон, минибар, индивидуален електронно заключващ се сейф, безплатен безжичен високоскоростен интернет, просторна баня с телефон, панорамно и козметично огледало, бутон за SOS повикване и сешоар, както и просторна тераса с гледка към град Трявна и планината.